Trouwringen

Ik vind het leuk om voor jullie trouwringen te maken die niemand anders heeft. Gemaakt naar een eigen ontwerp of aan de hand van een voorbeeld. Jullie kunnen er ook een persoonlijke touch aan geven door de structuur te kiezen (organisch), door het model zelf te kiezen, door elkaars vingerafdruk in de ring te graveren, elkaars naam in eigen handschrift aan de binnenkant of buitenkant van de trouwringen te graveren, door te kiezen wat voor edelsteen je er eventueel in wilt. 

 

titanium en zirkonium

 

 

Een combinatie van edelmetalen en onedele metalen. Het is een moderne ring door de kleuren combinatie maar wel bol afgewerkt voor het draagcomfort.

 

 

 

 

 

 

Witgoud

Witgoud is een legering van puur goud met palladium om het wit te maken. Van zichzelf is witgoud grijs van kleur. Om het witter te maken word het gerhodineerd, dat is het elektrolytisch aanbrengen van een wit laagje rhodium.

 

Edelstenen en diamant

 

Een diamant is de meest bekendste edelsteen ter wereld., en ook de hardste edelsteen, hierdoor zal hij bijna nooit beschadigen.  Maar er zijn nog veel meer mooie edelstenen en mineralen, zoals saffier, robijn, smaragd, ioliet, labradoriet, toermalijn, topaas, maansteen en ga zo maar door..

 

Geelgoud

 

 

Geelgoud is te verkrijgen in 14 karaat 18 karaat en 21 karaat. Hoe hoger het karaat des te warmer/geler de kleur wordt. Ook word geelgoud Fairtrade aangeboden.  Fairtrade goud is afkomstig van kleinschalige mijnbouwers. Het is op een minder milieubelastende manier gewonnen. De mijnbouwers werken onder veilige omstandigheden en krijgen daar een eerlijke prijs voor.

 

 

Roodgoud

Roodgoud is een legering van puur goud en koper om het rood te maken. Daarom heeft het ook een echte koper kleur.

 

 

 

graveren

 

Graveren van sieraden lijkt heel standaard, met de keuze uit een blokletter of een schrijf letter.  Maar je kan er ook iets heel persoonlijks van maken,  door het te graveren met een eigen geschreven tekst, tekening, of met een vingerafdruk.

 

 

 

Geelgoud en witgoud

 

 

Een combinatie van geelgoud en witgoud wordt vaak gekozen, omdat het ook goed te combineren is met eigen sieraden die vaak zilver zijn. alle combinaties zijn natuurlijk mogelijk, ook roodgoud en witgoud.

 

 

 

 

 

Zilver

Zilver is een zachter metaal dan goud. Het buigt eerder en slijt harder. Daarom is aan te raden als u kiest voor een zilveren trouwring wel een stevige te nemen. genoeg materiaal dikte om stoten en krassen te kunnen opvangen.